Reset Password

Your search results
Pădurea - beneficiile odihnei în sânul naturii

Zona de odihnă Gotur Resort

apr 21, 2015

Zona de odihnă Gotur Resort

  Zona de odihnă Gotur Resort dispune de 18 foișoare moderne din lemn care dispun de grătar și sunt situate în mijlocul pădurii. Terenul de joacă și piscina pentru copii sunt bucuria micuților. Pentru cei maturi sunt puse la dispoziție 2 piscine în aer liber si un teren de volei.

La intrarea pe teritoriul zonei de odihnă este amenajată parcarea auto cu o capacitate de 50 de locuri și este absolut gratuită.La terasă puteți savura băuturi răcoritoare, bucate delicoase la cuptor și la grătar.

Pe teritoriul zonei de odihnă Gotur sunt amenajate foișoare din lemn cu capacitatea de la 10 până la 72 persoane. Fiecare din ele dispune de iluminare, priză electrică, grătar cu plasă, mese,  scaune și coșuri pentru gunoi.

 Zona de odihnă Gotur Resort oferă acces gratuit la internet WIFI. Aici aveți prilejul să vă împărtăși emoțiile cu cei dragi chiar dacă nu sunteți împreună.

Foișoarele din lemn pot fi gazda oricărui eveniment din viața dvs, fie zile de naștere, evenimente corporative sau petreceri în aer liber sau cu familia și prietenii. Fiecăre foișor din lemn este amenajat cu grătar și plasă pentru a prepara cel mai gustos frigărui din carne de pui, vită, porc, fie bucate din pește sau legume.

La noi vă puteți răcori și relaxa nu doar la umbra foișoarelor ci și la cele 3 piscine în aer liber. Noi vă oferim cele mai avantajoase prețuri.

  Zona de agrement Gotur Resort este locul perfect pentru o escapadă sau pentru un picnic cu familia și prietenii. Bucură-te de liniște departe de rutina și zgomotul orașului.

Contacte Gotur Resort

Foișoarele din lemn cât și celelalte servicii de agrement pot fi rezervate și achitate online sau telefonic. Numere de contact: 079941424, 079191424.

Fiți cu ochii pe noi și nu uitați să dați like paginii noastre de facebook. Fii în curs cu ultimile noastre noutăți și oferte.